Vévodkyně Kate: Čtvrté dítě, druhá dcera? JE JASNO!

Kate Middleton 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. června 2020 14:42 | Aktualizováno: 16. června 2020 17:28

Spekulace o údajném těhotenství členek britské královské rodiny jsou v médiích oblíbené, problémem ale je, že se pravda vždycky ukáže. Platí to i v případě vévodkyně Kate a jejího čtvrtého dítěte.

Gossip Cop, server zabývající se vyvracením drbů o zahraničních celebritách, se v těchto dnech rozhodl připomenout šest měsíců starý článek magazínu New Idea. Podle jeho tehdejších informací měla být vévodkyně Kate tou dobou již tři měsíce těhotná s druhou dcerou.

Prozradit je s princem Williamem měla návštěva jedné londýnské nemocnice, pár měl být z této zprávy pochopitelně štěstím bez sebe. Budoucí král měl dokonce velkou novinu oznámit své babičce, královně Alžbětě.

Kdo umí počítat a přemýšlet, tomu už asi došlo, že magazín svým čtenářům lhal. Pokud by se totiž jeho informace potvrdily, čtvrté dítě Kate a Williama by bylo na světě, anebo by na vévodkyni z Cambridge bylo vidět, že je v pokročilém stádiu těhotenství.

To na svém webu připomíná i výše zmíněný server, který uvádí, že nejnovější veřejně dostupné fotografie vévodkyně Kate popírají, že by byla těhotná. Těžko říct, jestli pár se třemi dětmi ještě stojí o další.

Témata: Kate Middleton Princ William královská rodina (gbr)