Konec idylky s milenkou: Timo Tolkki chce zpět do Česka za Dominikou Gottovou!

Timo Tolkki 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. června 2020 12:50

Manžel Dominiky Gottové (46) Timo Tolkki (54) si před časem sbalil kufry a odjel do Mexika za svou mladou milenkou. A i když se zpočátku zdálo, že je vše idylické, opak je pravdou!

Finský hudebník tvrdí, že prožívá doslova peklo! Manžel Dominiky Gottové se serveru Expres.cz svěřil, že přišel o kšefty a navíc si s novou partnerkou Ingrid Bell příliš nerozumí! I proto podle svých slov touží po návratu do České republiky ke své právoplatné manželce!

Na sociálních sítích sice Timo ještě před nedávnem zveřejňoval zamilované fotky, jenže to se brzy změnilo. „Musím uznat, že ta má mexická epizoda byla obrovská chyba. Chci se odsud dostat co nejdříve,“ zoufá si hudebník.

Nejen, že je mu smutno po Dominice. Náladu mu nezlepšil ani fakt, že jeho domluvené koncertní turné bylo kvůli pandemii koronaviru zrušeno. Ani v novém vztahu není příliš spokojený. A může za to prý dcera jeho milenky! „Často se hádáme, její dcera mě nenávidí. Není to mezi námi dobré,“ tvrdí Timo.

I proto se mu zastesklo po Dominice! „Chci ji zpět a ona se ke mně chce vrátit také. Budeme brzy zase spolu,“ tvrdí hudebník s tím, že mu manželka hrozně chybí. 

Má to ale háček! Kvůli koronavirové krizi se totiž z Mexika zřejmě jen tak nedostane! Timo prý sice je v kontaktu s finskou ambasádou, jenže u sebe nemá dost peněz na letenku!

Témata: Timo Tolkki Dominika Gottová