Maroš Kramár: Už není cesty zpět? V televizi s ním zúčtovali!

Maroš Kramár dostal svou vlastní hvězdu 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. června 2020 11:27

Skandální chování Maroše Kramára v pořadu slovenské televize se u sousedů dál řeší. Slovenský herec už nemůže vzít zpět, co udělal, a tak "Jojka" musí vyvodit důsledky. Jaké potrestání zvolili?

Maroš Kramár si před několika dny sám přidělal velké potíže. Ve slovenském televizním pořadu Inkognito přejel prstem po zadku maskérky, která sice bere celou záležitost s nadhledem, přesto se to u našich východních sousedů řeší jako kauza sexuálního obtěžování.

Zatímco oblíbený herec to nijak zvlášť neprožívá, samotná televize JOJ se věcí intenzivně zabývá. Generální ředitel Marcel Grega dokonce nevyloučil, že může v nejzazším případě dojít k rozvázání spolupráce.

V pátek se ve slovenských médiích objevila informace, že se Maroš trestu nevyhne. „Kramár se v Inkognitu tak brzy neobjeví. Televize nebude v blízkém čase vysílat části, ve kterých je on,“ řekl webu cas.sk zdroj z „Jojky“.

Televize zatím nechce interní záležitosti blíže komentovat. „Televize JOJ se celou situací od jejího vzniku zaobírá, hlavní aktéři dostali zatím upozornění, tím to samozřejmě nekončí a problém je v řešení,“ uvedla pro server PR manažerka Katarína Gajdošíková.

Témata: Maroš Kramár