Princ Harry zuří: Dokážu vám, že to bylo jinak! Jde o Meghan!

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. června 2020 14:08

Na světě je problém, který princi Harrymu nedá spát. Vnuk současné britské panovnice chce lidem dokázat, že s jeho odchodem z královské rodiny to bylo jinak, než se traduje. Máme uvěřit tomu, že za něj Meghan nemohla?

V srpnu má vyjít kniha Finding Freedom o příběhu prince Harryho a jeho ženy Meghan, kteří dali autorům svolení ji napsat, mimo jiné za účelem objasnění tzv. megxitu. Pár prý hodlá lidem dokázat, že rozhodnutí nepřišlo zčistajasna, ale bylo výsledkem dlouhého procesu.

„Semínka megxitu byla zaseta už předtím, než se vzali. Pravdou je, že Harry byl opravdu dlouho hodně nespokojený. On a Meghan otevřeně diskutovali o jiné cestě, dříve než proběhla svatba,“ konstatuje zdroj webu listu The Sun.

Právě vnukovi královny jde o to, aby se změnilo vyznění celého příběhu. Zatím totiž všichni předpokládají, že za jejich odchodem z britské královské rodiny stále americká herečka. Jenže to možná není pravda.

„To označení ‚megxit‘ Harryho obzvlášť štve. Působí to dojmem, že rozhodnutí odejít z rodiny udělala Meghan. Pravdou je, že rozhodl Harry. V knize bude jasně vysvětleno, proč se to stalo. Harry byl prostě nespokojený opravdu dlouhou dobu,“ dodal zdroj z vydavatelství.

Témata: Princ Harry Meghan Markle