Maroš Kramár má SKANDÁL: Nařčení ze sexuálního obtěžování!

Maroš Kramár 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. června 2020 14:22

Víc než kdy dřív se v posledních několika letech řeší případy možného sexuální obtěžování žen. Jeden takový skandál má v těchto dnech na kontě slovenský herec Maroš Kramár. Co si o své kauze myslí on sám?

Maroš Kramár v pořadu Inkognito slovenské televize JOJ pohladil maskérku prstem na zadku a u našich sousedů je z toho pořádný skandál. Podle některých jde o jasné sexuální obtěžování, jiní si myslí, že porotce zamrzl v 90. letech.

„Já se nemám za co omlouvat. Proti obtěžování bojuji dlouhé roky. Jsem pro, aby měly ženy stejná práva, příležitosti, platy, pro mě je člověk jako člověk, vůbec to nedělím, jestli je to žena, nebo muž,“ řekl herec deníku SME. Televize pak uznala chybu v tom, že sestřih po ukončení pořadu odvysílala.

Kramár na svém chování nic špatného nevidí. „Jsem za absolutní rovnost a budu laškovat se ženami, protože je mám rád, a když jsou krásné, tak je budu objímat, pokud mi to dovolí. Nikdy nebudu znásilňovat, někoho obtěžovat a v zábavném pořadu si budu dělat srandu z kohokoli,“ svěřil se webu cas.sk.

Známý slovenský herec se snaží brát celou kauzu s nadhledem. „Je mi líto všech žen, kterých se nikdo nedotýká,“ dodal Kramár, zatímco maskérka prohlásila, že je to podle jejího názoru „zbytečně nafouknuté“.

Témata: Maroš Kramár