Vévodkyně Kate má speciální zacházení? Meghan je vzteky bez sebe!

Meghan Markle a Kate Middleton 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. června 2020 11:41

Vztah vévodkyň Kate a Meghan schytal další ránu. Druhá jmenovaná si v souvislosti s děním posledních dní stěžuje na to, jak se liší přístup paláce ve dvou velice podobných případech.

Už i vévodkyně Kate se pustila do války s médii. Manželku prince Williama naštval článek v magazínu Tatler, podle kterého je po tzv. megxitu vyčerpaná z velkého množství pracovních závazků. Právníci Kensingtonského paláce dokonce hrozí vydavateli žalobou. To ale mělo rozlítit vévodkyni Meghan.

Americká herečka si údajně postěžovala kamarádce, že za ní se nikdy nikdo takhle nepostavil. „Řekla, že Kensingtonský palác nikdy nevystoupil na její obranu, když byla cupována v médiích. Nyní o Kate napíšou něco trochu negativního a palác přijde za méně než 24 hodin s prohlášením na její obranu,“ uvedla pro web dailymail.co.uk její známá.

„Pro Harryho to byla opravdu facka. Opakovaně žádal rodinu, aby byla změněna mediální politika. Nebo alespoň o to, aby si s ním někdo promluvil. Všichni to ale ignorovali. A najednou přijde Kate, luskne prsty a hned má podporu paláce,“ konstatuje zdroj serveru.

Meghan se měla kamarádce svěřit, že i kvůli tomu s Harrym opustili královskou rodinu. „Cítila nedostatek podpory a naprostou ignoraci bolesti a úzkosti, kterou utrpěla, když ji kritizovala média. Řekla mi, že spíše než podpory se dočkala pocitu, že žádá a očekává příliš mnoho,“ dodala známá.

Témata: Kate Middleton Meghan Markle