Harry a Meghan mají počítat s nejhorším? Hrozí katastrofa!

Princ Harry se svou Meghan 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. června 2020 15:05

Princ Harry s manželkou Meghan opustili před dvěma měsíci královskou rodinu, některých aspektů života se tím ale nezbavili. Pořád je třeba nutné, aby měli ochranku. Jenže příbuzní i odborníci si o pár přesto dělají strach.

I když tzv. megxit byl pro královskou rodinu velkou ranou, bratři už se spolu opět baví. Podle webu cas.sk si princ William dělá starosti o bezpečnost mladšího Harryho, který se přestěhoval do USA. „William poradil Harrymu, aby se vrátil do Londýna, anebo aby se přestěhoval někam, kde je bezpečněji,“ tvrdí zdroj blízký monarchii.

Přitom s jejich ochrankou je to od dubnového odchodu všelijak. O tým, který platila rodina a zřizovala londýnská metropolitní policie, po svém konci přišli. Nové bodyguardy má páru platit Harryho otec, je však otázkou, zdali jde o profesionály.

Simon Morgan dělal osobního strážce členů královské rodiny v letech 2007 až 2013. V těchto dnech vyjádřil obavy nad kvalitami současných bodyguardů Harryho a Meghan. „Nemůžete mít blbý den v práci. Vždy to musíte udělat správně – zločinci to stačí zvládnout jen jednou,“ připomněl dle zmíněného serveru.

Podle něj by se ochranka neměla zabývat jen paparazzi, ale být si vědoma i možné vážnější hrozby. „Je v pohodě jezdit rychle a odstrkávat lidi… Ale nestačí to, když se stane katastrofa,“ konstatoval.

Témata: Princ Harry Meghan Markle