Brad Pitt má novou? Velké ODHALENÍ z jeho osobního života!

Brad Pitt 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. června 2020 16:06

S kým to dá dohromady Brad Pitt? Pro americká média je to téma už mnoho měsíců, často se objevují spekulace o vztahu s exmanželkou Jennifer Anistonovou. Teď přišlo velké odhalení, které však naznačuje něco jiného.

Podle toho, co on sám tvrdí, je Brad Pitt oficiálně nezadaný od chvíle, co se rozešel a následně rozvedl s exmanželkou Angelinou Jolie. I proto se zahraničním médiím v poslední době zalíbilo, že ho mohou spojovat prakticky s kým chtějí.

Dle slovenského webu pluska.sk přišel americký magazín Life & Style s tvrzením, že u slavného herce měla v době koronavirové pandemie přespávat herečka Alia Shawkatová. V okolí herce to není žádným tajemstvím.

Zdroje, které mají k Pittovi blízko, tvrdí, že už se k němu mladší kolegyně nastěhovala a je jen otázkou času, než jejich tajemství praskne. „Jeho přátelé mu radí, aby vztah udělal oficiálním, ale všechno nasvědčuje tomu, že se to na veřejnost dostane samo,“ řekla magazínu zasvěcená osoba.

Zajímavostí je, že v dubnu přišel s velice podobným odhalením časopis Star, podle kterého také trávil Pitt karanténu pod jednou střechou ženou. V tomto případě ale mělo jít o Jennifer Anistonovou. Je tedy otázkou, co je na obou historkách pravdy.

Témata: Brad Pitt Alia Shawkatová