Meghan balamutí veřejnost? Expert prozradil, proč věší lidem bulíky na nos!

Meghan Markle 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. června 2020 9:42 | Aktualizováno: 6. června 2020 22:19

Vévodkyně Meghan a britský princ Harry se rozhodli pro život v Americe. Tvrdí se sice, že je to proto, aby Meghan utekla novinářům, víceméně je ale všem jasné, že to by se musela odstěhovat na Antarktidu, a ne do USA, kde bude v hledáčku denně. Co tedy byl skutečný důvod odchodu?

Vnuk královny Alžběty II. na počátku roku oznámil, že se s ženou vzdají role v královské rodině a začnou pracovat, aby se stali finančně nezávislými. Původně plánovali žít střídavě v Británii a v Kanadě a chtěli některé své povinnosti v rámci rodiny dál vykonávat.

Buckinghamský palác ale na konci ledna sdělil, že Harry a Meghan nebudou placeni z veřejných prostředků a nebudou mít žádné závazky plynoucí z příslušnosti ke královské rodině. Princ později přiznal, že je z toho smutný. 

Co za tím ale stojí a proč Harry smutní? Podle dosavadních informací na tom má největší zásluhu právě Meghan, která nesnesla být neustále v hledáčku novinářů, zejména po porodu syna Archieho.

Jak se ale ukazuje, Meghan Markle údajně plánovala přestěhovat sebe, prince Harryho a syna Archieho na americký kontinent už dříve. Chtěla prý tak uniknout „stínu“ Kate, vévodkyně z Cambridge, a jejího manžela prince Williama!

Tvrdí to alespoň královský znalec Rob Shuter. Komentátor se odkazuje na královské zdroje a tvrdí, že vévodkyně z Sussexu nebyla šťastná, že byla odsunuta na druhé místo svým švagrem a švagrovou.

Meghan byla až do svatby velmi nezávislá a dělala si, co chtěla. To se ovšem změnilo, když se stala členkou královské rodiny. Musela se vzdát například svých profilů na sociálních sítích, prostřednictvím kterých komunikovala s fanoušky.

Mnozí znalci poukazovali na to, že Meghan dlouho nevydrží stát na druhé koleji a že od ní lze dříve či později očekávat rebelii! A když k tomu přičteme fakt, že mezi Meghan a Kate nepanují nejlepší vztahy, není divu, že se slova královského znalce opravdu naplnila!

Témata: Meghan Markle