Princ Harry přišel na policii s nevídanou nabídkou! Šlo mu o práci!

Princ Harry 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. června 2020 13:03 | Aktualizováno: 3. června 2020 20:39

Po dubnovém odchodu ze služeb královské rodiny zatím není jasné, co bude princ Harry dělat. Objevily se ale informace, že s nevídanou pracovní nabídkou přišel na policii. Co přesně ho zajímalo?

Když se princ Harry a jeho manželka Meghan před mnoha měsíci rozhodli, že opustí královskou rodinu, jednou z klíčových otázek byla ta bezpečnostní. Královna Alžběta nechtěla dopustit, aby se potulovali po světě bez osobních strážců. Samotný pár měl ale jeden návrh.

„Během ‚megxitových‘ jednání řekli Harry a Meghan, že si chtějí zachovat královskou ochranku a nabídli metropolitní policii, že za to budou platit,“ prozradil nyní zdroj webu listu The Sun. Policie to údajně odmítla s odůvodněním, že by to nemohlo fungovat.

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu se přesto lidí, které už dobře znali, nechtěli jen tak vzdát. „Harry a Meghan pak zkoušeli jiné cesty, jak si udržet alespoň jednoho či dva policisty – nabízeli, že jim budou platit soukromě,“ dodává dobře informovaná osoba.

Podle serveru si Harry a Meghan stále nenajali vlastní ochranku, zatím je střeží jedna hollywoodská bezpečnostní firma. Cenovku ale řešit nemusí. V rámci dohody s královskou rodinou totiž má strážce platit princ Charles, zatímco oni budou splácet nákladnou rekonstrukci sídla Frogmore Cottage.

Témata: Princ Harry Policie Velká Británie