Spory Meghan a Kate? Začalo to touto hádkou kvůli úplné maličkosti!

Vévodkyně Kate a Meghan 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. května 2020 17:11

Vévodkyně Kate a Meghan už se nesetkávají, a tak by se čekalo, že bude konečně klid. Ale není... V médiích se dál řeší jejich dávné spory, které se mají podle nejnovějších informací datovat od svatby prince Harryho.

O sporech vévodkyň Kate a Meghan se napsalo mnoho a situace se neuklidnila ani poté, co druhá jmenovaná se svým manželem Harrym britskou královskou rodinu téměř před dvěma měsíci opustila.

Dosud si všichni mysleli, že neshody mezi oběma dámami začaly až poté, co se americká herečka do rodiny přivdala. Jenže teď se podle slovenského webu cas.sk potvrdilo, že první hádka se spustila už na svatbě Harryho a Meghan.

Příprav se totiž osobně účastnila i vévodkyně Kate, jejíž dcera Charlotte patřila k družičkám. Maminka jí oblékla punčochy, ale nevěsta měla jiné představy. Fotky ze svatby dnes dokazují, že nakonec bylo po jejím.

„Při svatební zkoušce došlo k incidentu. Byl horký den a očividně se pohádali o to, jestli družičky mají mít oblečené silonky anebo ne. Kate chtěla, aby dodrželi protokol a oblékli si je, Meghan to odmítala,“ řekl dle serveru zdroj magazínu Tatler.

Témata: Meghan Markle Kate Middleton královská rodina (gbr)