Jaký byl Harry před Meghan? Drsná zpověď o zničeném princi!

Princ William 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. května 2020 17:46

Britský princ Harry strávil několik měsíců jako vězeň v Kensingtonském paláci. Tvrdí to britský server Express s tím, že se vše odehrálo ještě předtím, než se Harry setkal s Meghan Markle a našel v ní svou životní lásku.

Princ Harry podle spisovatele Duncana Larcomba, autora knihy Prince Harry: The Inside Story, stále více trpěl osamělostí a často zůstával doma několik měsíců. "Harry je společenský člověk a nenávidí, když musí trávit čas jen ve své vlastní společnosti," tvrdí Larcombe.

"Byly chvíle, kdy Harry musel trávit hodinu po hodině sám ve svém sídle. Nemohl si jako normální člověk zajít po práci na pivo," uvedl dále. "V mnoha ohledech se stal vězněm ve svém vlastním domě a trávil hodiny osamotě sledováním televize," dodal spisovatel.

Prince Harry se v roce 2014 rozešel s Cressidou Bonasovou a zůstal dva roky svobodný. Během nich se zaměřil na své projekty a spolu s Williamem a Kate se věnoval práci pro charitativní organizaci. Larcombe nyní tvrdí, že Harryho veřejné výlety s Williamem a Kate jen prohloubily uvědomění si, že v jeho životě něco chybí.

"Na ten chybějící článek Harry narážel téměř pokaždé, když opustil své sídlo v areálu Kensingtonského paláce. William a Kate potřebovali prostor a přestěhovali se do mnohem většího palácového bytu a nechali Harryho žít jeho samotářský život," napsal spisovatel.

Témata: Princ Harry