Harry splnil tátovi sen: Tohle si Charles opravdu přál?!

Princ Charles 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. května 2020 12:52

Stále se počítá s tím, že princ Charles jednoho dne usedne na britský trůn. Až se tak stane, chtěl jako král realizovat jeden smělý plán. I zásluhou prince Harryho se ho ale v podstatě už podařilo zrealizovat.

Princ Harry v posledních dnech přidělal svému otci jisté starosti, když ho musel požádat, aby jemu a manželce Meghan platil ochranku. Pár totiž potřebuje splácet dluhy za nákladnou rekonstrukci svého sídla Frogmore Cottage. Zároveň ale tátovi svým způsobem splnil sen.

Princ Charles si totiž vždycky přál „štíhlejší“ monarchii, což v rozhovoru pro magazín Tatler potvrdila rodinná známá. „Charles chtěl vždycky zeštíhlit královskou rodinu. Vyřešilo se to vlastně samo! Skoro nikdo tam nezůstal,“ uvedla Lady Glenconnerová v narážce na tzv. megxit i skandál jeho bratra.

K těmto ožehavým tématům už se dál nevyjadřovala, naopak ztratila pár slov o těch, kteří britskou monarchii reprezentují nadále. O Charlesově manželce Camille třeba řekla, že má skvělý smysl pro humor a dělá prince šťastným.

Největší chválu ale sklidil jiný budoucí královský pár. „Princ William a Kate jsou výborní. Vévodkyně z Cambridge je teď největší hvězdou,“ dodala Lady dle webu listu Daily Mail.

Témata: Král Charles III. (Karel III.) Princ Harry Camilla Parker-Bowles Princ William Kate Middleton