Hollywood ožívá! První „pokoronavirová“ premiéra láká na tuto hvězdu!

Ilustrační foto 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. května 2020 10:25

Filmový průmysl se kvůli koronaviru prakticky úplně zastavil, už za několik dní by ale mělo dojít na první velkou premiéru s velkou hollywoodskou hvězdou v hlavní roli.

Filmovému průmyslu zasadila koronavirová pandemie velkou ránu, v Hollywoodu se přestalo natáčet a téměř po celém světě také promítat. Situace se ale pomalu zlepšuje a jen se čeká, kdo jako první sebere odvahu a zkusí štěstí.

Podle informací zahraničních médií bude prvním „pokoronavirovým“ hollywoodským bijákem snímek Unhinged s Russelem Crowem v hlavní roli. Premiéru v amerických biografech by měl mít 1. června, tedy o měsíc dříve oproti plánu.

„Věříme tomu, že se kina otevřou, i když je tu jisté riziko. Pokud se věci zhorší a úřady budou potřebovat věci zavřít, tak to určitě udělají,“ řekl prezident společnosti Solstice Studios Mark Gill webu televize Sky News s tím, že podle průzkumů se lidé na filmy do kina těší.

Hollywood zkrátka potřebuje začít znovu vydělávat, ztráty jsou už tak obrovské. Jen v kalifornském Los Angeles přišlo o práci téměř milion filmových a televizních pracovníků.

Témata: Hollywood Russell Crowe filmy