Habera otevřeně o SuperStar: Nešetřil kritikou! Kolik za porotcování bere?

Pavol Habera 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. května 2020 16:10 | Aktualizováno: 26. května 2020 14:38

Pavol Habera je přímý a rázný. Ačkoliv za angažmá v porotě soutěže SuperStar pobírá horentní sumy, nebojí se na rovinu říct, co si myslí. Takových lidí v šoubyznysu moc není.

Odhaduje se, že porotci si za účinkování v soutěži vydělají více než 150 000 eur. Podle dřívějšího tvrzení serveru Pluska si Habera, který se v soutěži pohybuje od začátku, přijde až na 180 000 tisíc eur (4,5 milionu korun).

Nejvíce si pak vydělá Leoš Mareš, který byl dosud jen moderátorem SuperStar. Přesto si jako porotce vydělá víc než Habera. Údajně si podle serveru Aha přijde na 200 000 tisíc eur (zhruba 5 milionu korun).

Na rozdíl od Mareše ale Habera také dříve na rovinu řekl, co si o soutěži myslí. "Měl jsem z něj obavy, ale navzdory snahám některých vrchních šéfů jedné televize udělat z této soutěže levnou reality show postavenou na smutných a tragických životních příbězích většiny soutěžících, to nakonec dopadlo tak, jak mělo," uvedl k jednomu z dřívějších ročníků.

"Plakat a smutnit můžeme při jiných programech v nabídce všech televizí, na našem území je jejich dostatečné množství. Už jsem měl dokonce občas pocit, že když měl soutěžící milující a fungující rodinu, tak to bylo špatně a pro telku nezajímavé. WTF?" naštval se kdysi na sociální síti Habera.

Témata: Pavol Habera Superstar