Madonna zveřejnila odvážně NECHUTNOU FOTOGRAFII

Madonna 6

Autor: Jan Novák, stars24.cz

24. května 2020 13:55

Madonna už zřejmě opravdu neví, jak na sebe v této dlouhé krizi upozornit. Na instagramu zveřejnila fotografii (v galerii číslo 3), která by zřejmě u jiné ženy byla na pohled příjemná. U Madonny ale budí spíš pohoršení.

Madonna, jak jsme již informovali, prodělala nákazu covidem-19. Nemoc zdárně překonala, dokonce věnovala jeden milion dolarů na výzkum vakcíny proti nemoci. To vše je vpořádku. Teď ale udeřila podobně, jako v Česku Nela Boudová.  Madonna se zase jednou ukázala na "veřejnosti" s fotografií, která ji ukazuje v šokující situaci. Vášně nebudí ani tak pozice těla, jako spíš samotné tělo. 

O Madonně se ví, že kvůli koncertům trávila hodně času v posilovnách, aby vůbec ve svém věku ještě zvládla svá vystoupení. Tohle už ale s něžnou Madonnou z 80. a 90. let minulého století nemá téměř nic společného. Snad jen ten provinněný obličej skrývající se za pramenem vlasů. Ke snímku na instagramu uvedla větu, jakoby z jiného světa. "Pro ty z vás, které tato fotka nějakým způsobem uráží, chci vzkázat, že jsem úspěšně absolvovala University of Zero F*^ks Given (univerzitu nic ti do toho není). Děkujeme, že jste přišli na moji promoci! ? Třída 2020!", uzavírá Madonna své "malé" vystoupení na instáči.

Celebrity ji podpořily podobně jako Katy Perry, která u příspěvku napsala: "Právě jsem se také zapsala na tuto školu."

Témata: Madonna