TAJEMSTVÍ prince Harryho: Co ho sakra pojí s tímto dítětem?

Princ Harry 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. května 2020 14:45 | Aktualizováno: 22. května 2020 21:31

Princ Harry nám možná něco tají. A týká se to novorozeného chlapce, který právě v těchto dnech přišel na svět. Pořídil si snad vévoda nemanželské dítě s cizí ženou?

Na začátku května to byl rok, co se princ Harry stal otcem syna Archieho. Jenže v posledních dnech prosakují informace o dalším malém chlapci, který by s vévodou ze Sussexu mohl mít něco společného. Byl snad své ženě Meghan nevěrný?

To nikoliv. Podle informací webu cosmopolitan.com je ovšem možné, že se stane kmotrem dítěte svého dobrého přítele Toma Inskipa. Harryho spolužákovi z Etonu a jeho ženě Laře se v těchto dnech narodil syn Albert.

Server vychází z toho, že Tom, který je mezi přáteli známý pod přezdívkou Skippy, udělal z prince na své svatbě ceremoniáře. Není proto zcela vyloučeno, že mu svěří i další důležitou roli.

Této teorii nahrává také fakt, že Tom a Lara žijí ve Spojených státech, konkrétně v hlavním městě Washingtonu. Do USA, i když na západní pobřeží, se přestěhovali také Harry a Meghan, jejichž novým domovem se stalo kalifornské Los Angeles.

Témata: Princ Harry