Jennifer Aniston a Brad Pitt: Kvůli karanténě definitivní konec?!

Brad Pitt a Jannifer Aniston 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. května 2020 14:44

I doba koronavirové pandemie přeje spekulacím o údajné lásce mezi Jennifer Anistonovou a Bradem Pittem. Podle těch nejnovějších měla karanténa způsobit velké problémy. Dokonce to vypadá na definitivní konec.

Mezi Jennifer Anistonovou a Bradem Pittem to opět zajiskřilo, omílají zahraniční média a této linky se drží, i když herci opakují, že je pojí pouze přátelský vztah. Naposledy s tím vyrukoval magazín Heat, který však pracuje s verzí, podle níž hvězdě seriálu Přátelé dochází s bývalým manželem trpělivost.

Údajně jí mají vadit styky držitela Oscara s jeho kamarádkou Alii Shawkatovou. „Jeden den věnuje Jennifer veškerou pozornost, další den s ní téměř není v kontaktu a užívá se svou nejlepší kamarádkou,“ tvrdí zdroj časopisu.

Zajímavostí je, že tento magazín tvrdí, že Pitt s Anistonovou se neviděli z očí do očí od chvíle, kdy v Los Angeles v březnu začala karanténa, zatímco jiný dříve uvedl, že ji tráví pod jednou střechou. I o to server Gossip Cop opírá tvrzení, že se článek Heatu nezakládá na pravdě.

To přitom nebylo vše. Časopis uvedl, že před pandemií byl vztah exmanželů na dobré cestě, zatímco teď si Anistonová kvůli Bradovu flirtování není ničím jistá. Pitt prý přitom dělá, že se nic neděje.

Témata: Jennifer Aniston Brad Pitt Pitt - Aniston