Harry a Meghan oslavili výročí: Tenkrát to začalo jít z kopce!

Královská svatba prince Harryho a Meghan Markleové 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. května 2020 12:45

Tento týden uplynuly dva roky, co se z prince Harryho a jeho partnerky Meghan stali manželé. Tehdy nikdo netušil, jak prvního jmenovaného jeho žena změní. V posledních měsících se to všichni dozvěděli.

Na úterý připadalo druhé výročí svatby prince Harryho s manželkou Meghan. Pokud si přáli, aby letošní připomínka sňatku byla jiná než před rokem, musí být spokojeni. Do oslav výrazně promluvila pandemie koronaviru i dubnový odchod páru z řad britské královské rodiny, která jim nákladný obřad v roce 2018 vystrojila.

Podle informací webu bazaar.com si vévoda a vévodkyně ze Sussexu vzali den volna. „Stráví ten den jeden s druhým a jako rodina. Nebudou dělat žádnou práci, předem se ujistili, že v kalendáři nic nemají,“ konstatoval zdroj serveru.

„Stejně jako všichni ostatní jsou v tuto chvíli v karanténě, takže budou prostě spolu doma. Stejně si ten den užijí,“ dodal zdroj, který má k páru blízko. Harry a Meghan po odchodu zakotvili v kalifornském Los Angeles.

Autorem článku o výročí na zmíněném webu je novinář Omid Scobie, který shodou okolností stojí za dlouho připravovanou knihou Finding Freedom: Harry, Meghan and the Making of a Modern Royal Family.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)