Rytmus a Jasmina mají roční výročí svatby: Proč pořád neukázali Sanela?

Rytmus a Jasmina Alagič si řekli ano 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. května 2020 15:11

Dnes je to rok, co se z rappera Rytmuse a Jasminy Alagič stali manželé. Jen krátce poté se jim narodil syn Sanel, kterého však stále neukázali fanouškům. Proč jim to dělají?

Na den přesně před rokem si Rytmus a jeho tehdejší snoubenka Jasmina řekli na malebném zámku v Pezinku ano a stali se z nich manželé. Balkánská kráska byla v době obřadu těhotná, o několik týdnů později přišel na svět syn Sanel, kterého fanouškům stále pořádně neukázali.

Bylo to hlavně doménou rappera, který na sociálních sítích neváhal překrývat chlapcův obličej reklamou na své koncerty. Stejný názor na prezentaci syna ale zastává i jeho maminka, která měla v těchto dnech zase co vysvětlovat.

„Kdybychom si my dali jeho fotku tady na instagram, stává se automaticky veřejnou a je tedy šance, že by si ji převzali novináři do svých článků. Nechci tam říkat, jak jsem pro ně důležitá, že by tam hned byl, ale může se to stát. Přiznám se, že ještě nejsem ztotožněná s tím, aby byl takovou součástí medializace,“ vysvětlila Jasmina na instagramu.

Pokud byste ji však s dítětem potkali normálně na ulici, možná by vás i nechala se kouknout. „Sanelka neschováváme před lidmi, nechodím s dekou přes kočárek a podobně. Není o nic výjimečnější, než jsou Vaše děti,“ dodala.

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský)