Pavol Habera: Kam se ztratil? Zajímavé zprávy z okolí hudebníka!

Pavol Habera 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. května 2020 9:04 | Aktualizováno: 16. května 2020 9:56

Současná situace sice cestování moc nepřeje, ale Pavol Habera přesto "zmizel". Oblíbeného slovenského hudebníka byste momentálně v Česku nebo na Slovensku hledali marně.

Paľa Haberu jsou televizní diváci opět zvyklí každý týden vídat na obrazovkách jako nejpřísnějšího člena poroty hudební talentové soutěže SuperStar. V té ještě nedošlo na přímé přenosy, a tak si populární Slovák mohl dovolit velký výlet.

Podle informací slovenského webu cas.sk odcestoval ze střední Evropy na Floridu, kde vlastní luxusní vilu. O její koupi informoval ten samý server koncem března. Údajně za ni zaplatil 320 tisíc eur, což dělá v přepočtu téměř 9 milionů korun.

Že se Habera sbalil a odjel do Spojených států amerických, potvrdil i zdroj zmíněného webu. „Paľo odjel do Ameriky. Zřejmě mu to už chybělo a potřeboval taky trochu vypnout,“ řekl zdroj z okolí hudebníka. 

Ostatně do doby, kdy se začnou vysílat přímé přenosy SuperStar, nemá Habera důvod se vracet. Koncerty i ostatní kulturní akce se totiž rozjíždějí jen pozvolna.

Témata: Pavol Habera