Jennifer Aniston: Rok nazpět tajně adoptovala děti?!

Jennifer Aniston 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. května 2020 15:59

Jennifer Anistonové nebylo doposud přáno, aby měla vlastního potomka. Podle některých informací ale minimálně přemýšlela adopci. Došlo k ní snad v tichosti už zhruba před rokem?

V únoru oslavila Jennifer Anistonová 51. narozeniny. Právě fakt, že je v tomto věku stále bezdětná, jí některá média ráda připomínají ve svých vyfabulovaných článcích. Píše se např. o adopci, kterou si přejí s Bradem Pittem, který je údajně opět jejím partnerem.

Časopis Woman‘s Day zase přišel s příběhem, podle kterého její nevlastní bratr opustil své děti Ryana a Kiru, které měla hvězda seriálu Přátelé na žádost svého otce Johna adoptovat. „Jen vidí, jak složitá situace to pro Ryana a Kiru je,“ konstatoval zdroj magazínu.

Anistonová se pro tento velký krok měla rozhodnout přesto, že byl její vztah s bratrem vždy složitý. „Uvědomila si, že nastal pravý čas pomoci rodině tím, že se postará o jeho děti. Navíc má konečně šanci mít rodinu, kterou si vysnila,“ dodal zasvěcenec.

Server Gossip Cop nyní připomíná, že k údajné adopci mělo dojít přesně před rokem. Od té doby ale na toto téma nepadlo ve stejném časopise ani slovo. Mluvčí herečky pro jistotu popřela, že by kdy k něčemu takovému došlo.

Témata: Jennifer Aniston