Meghan to chce hned teď! Monarchií by to otřáslo v základech!

Meghan Markle a princ Harry 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. května 2020 14:16 | Aktualizováno: 14. května 2020 11:30

Britská královská rodina má stále velké obavy z toho, co mohou vyvádět princ Harry a jeho žena Meghan. Američanka by monarchií otřásla v základech nejradši hned teď. Jak toho chce dosáhnout?

Od chvíle, kdy před více než měsícem princ Harry s manželkou Meghan opustili britskou královskou rodinu, se její členové obávají chvíle, kdy si pár pustí pusu na špacír. Doposud se všichni báli srpna, kdy má vyjít kniha Finding Freedom: Harry, Meghan and the Making of a Modern Royal Family.

Jenže strach z vydání publikace začíná být aktuální. Podle webu listu Daily Mail si americká herečka přeje, aby kniha o jejím a Harryho životě uvnitř rodiny vyšla co možná nejdříve. Tvrdí to zdroje z jejího okolí.

„Kdyby rozhodovala Meghan, knížka by vyšla už zítra, nikoliv až za tři měsíce,“ potvrdila zmíněnému plátku osoba, která má k vévodkyni blízko. Podle ní si vévodkyně ze Sussexu od knihy hodně slibuje.

„Řekla, že knížka konečně ukáže světu, jak to bylo, jak neměli s Harrym jinou možnost, než opustit královskou rodinu,“ dodal zdroj. Meghan si navíc přeje, aby lidé poznali, kým doopravdy je.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)