Přísně střežené tajemství Harryho a Meghan: Bydlí v luxusu za miliony dolarů!

Meghan Markle a princ Harry

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

11. května 2020 14:05

Princ Harry a jeho manželka Meghan se už dávno odstěhovali z Velké Británie do Spojených států. Přesto zatím nemají vlastní bydlení v oblasti Los Angeles. Prozatím se proto ubytovali v domě známého magnáta!

Harry a Meghan stále nemají vlastní střechu nad hlavou. Ideální sídlo jim pomáhají hledat mimo jiné i jejích slavní přátelé z Kalifornie. A přestože se zatím museli uchýlit do nájmu, rozhodně na tom nejsou špatně!

Moderátorka a mediální magnátky Oprah Winfrey, která v květnu 2018, nechyběla ani na svatbě herečky a britského prince, slavnému páru dohodila skvělé bydlení patřící jejímu dobrému příteli.

Meghan a Harry se nastěhovali do paláce v ceně 18 milionů dolarů, který jim dočasně pronajal Tyler Perry. Perry je nejen herec, ale i scenárista, producent, komik a režisér. 

Podle magazínu Forbes byl v roce 2011 nejvíce vydělávajícím mužem šoubyznysu. Za období od května 2010 do května 2011 podle magazínu vydělal 130 milionů dolarů!

Stejně jako Oprah tak Perry, kterého mohou diváci znát například z filmů Star Trek (2009) nebo Zmizelá (2014), patří k nejbohatším a nejvlivnějším postavám amerického mediálního světa.

Imitace toskánské vily, ve která našly Harry a Meghan dočasné útočiště, má osm ložnic, dvanáct toalet a nádhernou zahradu s výhledem na legendární Beverly Hills. „Meghan a Harry se snaží velmi pečlivě tajit to, kde v Los Angeles bydlí,“ píše deník The Mail, kterému se i přes tyto tajnosti podařilo pár vypátrat.

Témata: Meghan Markle Princ Harry Oprah Winfreyová