Jennifer Aniston se utrhla ze řetězu: Můžeš si na...!

Jennifer Aniston 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. května 2020 12:49 | Aktualizováno: 11. května 2020 19:58

Jennifer Anistonové už leze povinná domácí karanténa pořádně na nervy. Na sociální síti si slavná herečka pořádně ulevila, dokonce použila jeden vulgární výraz.

Jennifer Anistonová není jedinou herečkou, která počítá ztráty. Kvůli epidemii koronaviru se v amerických studiích nenatáčí, a tak se ani nemohlo začít pracovat na dlouho očekávaném pokračování seriálu Přátelé, za který měla inkasovat miliony dolarů.

Není proto divu, že představitelka servírky Rachel dává hlasitě najevo svou nespokojenost se současnou situací. Na instagramovém profilu se objevil její snímek se vztyčeným prostředníčkem a následujícím vzkazem. „Drahý covide… Můžeš si nas**t! Díky a sbohem,“ napsala.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jennifer Aniston (@jenniferaniston), Kvě 7, 2020 v 11:14 PDT

Anistonová se alespoň snaží pomáhat, před několika týdny obdarovala společně s moderátorem talk show Jimmym Kimmelem nakaženou zdravotní sestřičku poukazem na nákupy v hodnotě 10 tisíc dolarů, což dělá v přepočtu 250 tisíc korun.

Naopak některá média si vymýšlí, když jde o to, jak Jennifer tráví karanténu. Podle magazínu Star měla být pod jednou střechou s bývalým manželem Bradem Pittem, brzy se ale ukázalo, že tomu tak není.

Témata: Jennifer Aniston