Harry a Meghan ukázali Archieho: Rodina při pohledu na něj zapomněla na sváry!

Archie Harrison Mountbatten-Windsor 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. května 2020 12:40

Malý Archie ve středu oslavil první narozeniny, jeho rodiče Harry a Meghan se rozhodli ho ukázat na sociální síti. Dokonce i členové rozhádané britské královské rodiny při pohledu na chlapce zapomněli na sváry.

Včera to byl přesně rok, co se princi Harrymu a jeho ženě Meghan zásadně změnil život, na svět totiž přišel jejich prvorozený syn Archie. Pár prostřednictvím mluvčího sliboval, že se během května objeví nové záběry chlapce. Nakonec se jich fanoušci britské monarchie dočkali přímo v den narozenin.

Na instagramovém profilu neziskové charitativní organizace Save The Children se objevilo video, které natočil sám Harry. Jeho americká manželka na záběrech drží syna v náručí a předčítá mu z dětské knížky o zvířatech.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Save The Children UK (@savechildrenuk), Kvě 6, 2020 v 4:01 PDT

Na narozeniny jednoho z nejmladších zástupců rodu nezapomněli ani členové britské královské rodiny, kteří přitom stále mají v paměti jen několik týdnů starý odchod vévody a vévodkyně ze Sussexu do ústraní. Vyřizovat si účty prostřednictvím jejich malé ratolesti by ale bylo příliš.

Připomínka Archieho narozenin se objevila na instagramovém profilu královské rodiny, kde se objevil snímek z prvního setkání chlapce s královnou Alžbětou, i na stránce Kensington Palace patřící princi Williamovi a jeho ženě Kate.

Témata: Archie Harrison Mountbatten-Windsor Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)