Meghan návrat k filmu pořádně zhořkne: Režisér popsal její hvězdné manýry!

Meghan Markle 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. května 2020 11:10

Proslýchá se, že vévodkyně Meghan se po konci v královské rodině vrátí k filmovému řemeslu. Zatím to ale nevypadá, že by jí v Hollywoodu vítali s otevřenou náručí, ale spíš přesně naopak.

Od chvíle, co princ Harry a jeho žena Meghan opustili řady pracujících členů britské královské rodiny, se řeší, čím se budou živit. U vévodkyně se vzhledem k její minulosti celkem pochopitelně nabízí návrat k dráze seriálové a filmové herečky. Toho se však děsí někteří lidé ve filmovém průmyslu.

Pro web listu Daily Mail anonymně promluvil režisér, který měl tu čest s ní spolupracovat. Před kamerou s ní prý nebyl sebemenší problém, zato lidsky to s ní bylo složitější. „Požadovala zvýšené opečovávání a byla neslušná. Práce s ní nebyla snadná a ona sama byla nesnesitelná. Ten její přístup, jak mluvila s lidmi, pravidla,“ zavzpomínal.

Jeden z jeho kolegů si dokonce z natáčení s Meghan odnesl trauma. „Byla neskutečně podlá. Řekl mi, že když natáčel detaily a zachytil její nohy, její tým se na něj obrátil s výrazem ‚Co to sakra děláš‘ a řekl mu, že dneska skončili,“ svěřil se filmař. Kromě týmu navíc na plac tahala i podobně se chovající kamarádky.

I proto už by s manželkou vnuka královny nikdy nechtěl spolupracovat. „Neudělala na mě dojem a jsem překvapen, že ho dokázala sbalit. Přišla mi nejistá sama sebou a rozmazlená,“ dodal režisér.

Témata: Meghan Markle