James Bond ve Varech? Velkolepý plán zhatil koronavirus!

Daniel Craig 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. května 2020 21:20

K nejočekávanějším filmovým premiérám letošního roku patří nová bondovka Není čas zemřít. Sám představitel agenta Daniel Craig ji mohl představit na festivale v Karlových Varech. Osud tomu ovšem nepřál.

Jiří Bartoška v tomto týdnu potvrdil, že kvůli trvajícím opatřením proti šíření nového koronaviru se letos v létě neuskuteční tradiční karlovarský filmový festival. Herec a ředitel filmové přehlídky přitom měl připravené eso v rukávu.

Hlavní hvězdou festivalu mohl být britský herec Daniel Craig, filmový představitel britského agenta 007 Jamese Bonda. Vyplynulo to z vyjádření Jiřího Bartošky pro Českou televizi.

Na otázku na hlavní hvězdu řekl, že pořadatelé festivalu chtěli v Karlových Varech mít premiéru nové bondovky Není čas zemřít. „Komunikovalo se s panem Craigem, že by přijel uvést tenhleten biják,“ podotkl Bartoška.

Bond číslo 25, poslední s Danielem Craigem v hlavní roli, měl původně dorazit do kin 10. dubna 2020. Nedávno však produkce potvrdila, že snímek vstoupí 12. listopadu do britských kin a ve zbytku světa se tak stane 25. listopadu.

Témata: Daniel Craig James Bond Jiří Bartoška Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary (MFF KV)