Ozzy Osbourne a strach z koronaviru? Měl ukousnout hlavu netopýra!

Ozzy Osbourne

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. května 2020 13:06

Ozzy Osbourne před časem přiznal, že trpí nevyléčitelnou nemocí, teď navíc zavládl strach z nákazy koronavirem. Jak současnou situaci zvládá slavný zpěvák, který kdysi údajně ukousl hlavu netopýra?

Ozzy Osbourne počátkem letošního roku oznámil, že trpí Parkinsonovou chorobou, a zrušil turné po severní Americe plánované na květen až červenec. O koncertní šňůru by ale přišel stejně, protože mu do života vstoupila ještě další nemoc.

Řeč je pochopitelně o globální pandemii covid-19, která mu přidělává starosti. „Je trochu depresivní, protože nemůže nic dělat. Teď se stal obětí sledování celodenního zpravodajství,“ prozradil dle webu usatoday.com jeho syn Jack.

Tátu se přitom snaží přesvědčit, aby se na zprávy díval jen ráno a večer, aby ho to tolik netrápilo. Dává si přitom pozor, aby snížil riziko, že se jeho otec novým koronavirem také nakazí.

„Nenechám nemoc z netopýrů zabít mého otce. Takhle to nebude, jasné?“ dodal Jack v narážce na to, že jeho otec údajně ukousl netopýrovi hlavu během koncertu v roce 1982.

Témata: ozzy osbourne