Nové informace o Meghan VYRÁŽÍ DECH! Tohle se dělo před svatbou s Harrym!

Královská svatba: Princ Harry a Meghan Markle 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

27. dubna 2020 15:15

Meghan Markle se do královské rodiny dostala z Hollywoodu, v němž předtím roky působila jako herečka. Do Buckinghamského paláce si ale nepřinesla jen své osobní věci, nýbrž i manýry filmové hvězdy. Tvrdí to jeden ze zaměstnanců královské rodiny.

Nestydí se za to, že s Meghan to nemohl vydržet. Situace dokonce tak vygradovala, že mu ruply nervy a vévodkyni řekl, co si o ní myslí, píší média.

O tom, že si Meghan v Buckinghamském paláci dělá co chce, se hovoří už dlouho. Zaměstnanec královské rodiny se ale s bývalou herečkou dostal do konfliktu ještě předtím, než se provdala za prince Harryho.

Kamenem úrazu bylo údajně právě plánování velkolepé svatby. Vévodkyně podle Camilly Tominey, expertky na královskou rodinu, měla mít naprosto přehnané požadavky a otřesné chování vůči podřízeným.

Vysnila si totiž pohádkovou svatbu a nárokovala si věci, které jí vůbec nepříslušely. Vyžadovala například šperky Alžběty II. a jako argument uvedla, že je měla na sobě i Kate Middleton. 

Dále vyžadovala například osvěžovače vzduchu do kaple, v níž se konal obřad. Vadil jí totiž pach zatuchliny. I to jí ale členové rodiny zatrhli. A údajně si měla vyskakovat i na zaměstnance Kate.

Podřízení Meghan ale s sebou nenechali zametat "V jednom momentě zmíněný zaměstnanec vybuchl a zeptal se jí: "Kdo si myslíte, že jste ?!" uvedla expertka.

Dnes si všichni členové královské rodiny mohou vydechnout. Její výstřelky už nemusí poté, co se odstěhovala, snášet. jediným, kdo si na ně musí zvykat, je její manžel, princ Harry. 

Témata: Meghan Markle