Jennifer Aniston a Brad Pitt: Je to vážné! Už spolu prý řeší peníze!

Brad Pitt a Jannifer Aniston 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. dubna 2020 15:25

Jennifer Anistonovou a Brada Pitta by fanoušci po celém světě rádi viděli znovu pohromadě. Splní se jim tento sen? Vyloučit se úplně nedá. Podle některých informací už spolu oba herci zase řeší dost osobní záležitosti.

Zahraniční média nepřestávají sledovat linku, podle které Jennifer Anistonová a Brad Pitt obnovili svůj vztah, který se před lety rozpadl kvůli Angelině Jolie. Naposledy přispěchal se svou troškou do mlýna časopis Globe.

Zmíněný magazín píše, že hvězda kultovního seriálu Přátelé požádala bývalého manžela o radu ohledně finančních záležitostí. „Jen byla vždycky otevřená novým příležitostem, takže je logické, že ho požádala o radu,“ tvrdí zdroj, který má mít k nim oběma blízko.

Globe samozřejmě nezapomněl připomenout, že k sobě Anistonová a Pitt mají v poslední době opět podezřele blízko, prý je dokonce ve hře druhá svatba. V takovém případě by nebylo nic divného na tom, že by finance spravovali společně. Jenže všechno je trochu jinak.

Server Gossip Cop, který vyvrací nejrůznější fámy o celebritách z Hollywoodu, opakovaně uvádí, že Pitt a Anistonová opravdu netvoří pár, i když se některá média snaží takový dojem vyvolat. Zástupci obou herců to však dál popírají.

Témata: Jennifer Aniston Brad Pitt Pitt - Aniston