Meghan a Harry ŠOKOVALI KRÁLOVNU! Ničí jí život?

Meghan Markle 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. dubna 2020 17:28

Vévodkyně Meghan a princ Harry ví, jak zasáhnout citlivé místo. Nedávný bojkot britských médií pořádně překvapil celý královský palác.

Britský princ Harry s manželkou Meghan před několika dny oznámili, že přerušili veškerou spolupráci se čtveřicí britských bulvárních médií. V dopise listům The Sun, Daily Mail, Daily Express a Daily Mirror oznámili, že jim nebudou poskytovat žádné informace či fotografie.

Princ Harry a Meghan v dopise čtyři britské bulvární listy obvinili, že zničily životy jejich známých i zcela cizích lidí jen kvůli tomu, že jim pomluvy zvyšují výnos z reklamy.

Cílem údajně není vyhnout se kritice nebo cenzurovat zpravodajství. Média podle nich mají plné právo informovat a mít názor na vévodu a vévodkyni ze Sussexu. Nesmí být ale založený na lži, tvrdí.

Prohlášení ale velmi překvapilo královský palác. "Byli jsme v šoku. Nenechali si od nás vůbec poradit,“ řekl serveru Daily Mail v reakci na překvapivý krok Meghan a Harryho člen zdroj z okruhu Alžběty. 

Na internetu se navíc objevuje názor, že toto prohlášení vyšlo schválně v době, kdy slavila Alžběta narozeniny. Údajně mohli Meghan a Harry chtít, aby byla pozornost zaměřena na ně právě v tuto dobu!

Témata: Meghan Markle Princ Harry