Harry a Meghan cítí po odchodu z královské rodiny bezmoc! Co se stalo?

Meghan Markle a princ Harry 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. dubna 2020 12:42

Princ Harry a vévodkyně Meghan s počátkem dubna opustili britskou královskou rodinu a začali žít život obyčejných smrtelníků. Po pouhých pár týdnech už ale cítí bezmoc. Co se jim přihodilo?

Jsou to už více než tři týdny, co princ Harry a jeho žena Meghan dali sbohem britské královské rodině i samotné Velké Británii. Novým domovem ostře sledovaného páru se stalo kalifornské Los Angeles, rodné město americké herečky.

Nová životní etapa syna prince Charlese ale nezačala tak, jak si s manželkou původně představovali. Světoznámá americká metropole je totiž kvůli epidemii nového koronaviru v karanténě. 

Jak vás stars24.cz informoval, Harry a Meghan se v Los Angeles ihned zapojili do charitativní činnosti. Jedné místní organizaci začali pomáhat s distribucí jídla. Podle dostupných informací se postarali o zhruba 20 klientů.

„Meghan a Harry se cítili bezmocně, když četli, co se kolem děje. Chtěli se zapojit a nějak pomoci,“ prozradil nyní zdroj magazínu People. „Dům opouštějí jenom kvůli práci pro charitu,“ dodal zasvěcenec. 

Témata: Princ Harry Meghan Markle