Princ Louis má dva roky! Narozeninové fotky potěšily těžce zkoušenou Británii!

princ Louis z Cambridge (Louis Arthur Charles) 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. dubna 2020 10:44

Těžce zkoušená Velká Británie hledá v těchto dnech jakýkoliv důvod k radosti. Jeden jim dali princ William s manželkou Kate, když zveřejnili nové fotky nejmladšího potomka, dnešního oslavence Louise.

Princ William a jeho žena Kate dodrželi tradici i v této nelehké době a v den narozenin jednoho ze svých potomků zveřejnili jeho nové fotografie. Na 23. duben připadají druhé narozeniny Louise Arthura Charlese, prince z Cambridge a nejmladšího z dětí páru.

Louis se narodil jako třetí dítě vévody a vévodkyně z Cambridge, znamená to, že v pořadí následnictví na britský trůn je pátý. Před ním jsou jeho dědeček princ Charles, tatínek princ William a jeho starší sourozenci George a Charlotte.

Nově zveřejněné fotografie pořídila vévodkyně Kate, jejíž záliba v tomto uměleckém oboru je obecně známou záležitostí. Snímky vznikly během tohoto měsíce, kdy spolu rodina tráví kvůli nařízené karanténě více času, než je obvyklé.

Louis je na fotografiích zachycen s dlaněmi, které hrají nejrůznějšími barvičkami. S maminkou právě pořizoval otisk dlaně na čtvrtku. Fanoušky fascinuje, že jeho košile zůstala skoro úplně čistá.

Témata: princ Louis z Cambridge (Louis Arthur Charles) Kate Middleton Princ William královská rodina (gbr)