Zuzana Belohorcová počítá ztráty: Byznys v Miami je v troskách!

Zuzana Belohorcová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. dubna 2020 12:53

Zuzana Belohorcová se před lety vytratila ze střední Evropy do USA a na Floridě začala podnikat v oboru cestovního ruchu, na který výrazně dopadla epidemie koronaviru. Jak dopadl její byznys?

Zuzana Belohorcová, slovenská moderátorka legendárního Peříčka, žije už řadu let ve floridské metropoli Miami, kde žije svůj americký sen. S manželem nedávno zakoupili penzion, který pronajímali turistům. Podnikání v tomto oboru ale současná situace nepřeje.

Rodačka ze Žiliny přiznala, jak si jejich byznys momentálně stojí. „Měli jsme rezervace už na rok 2021, všechny peníze jsme lidem, samozřejmě, vrátili a řekli jsme si, že to tak asi mělo být,“ řekla slovenskému webu cas.sk.

„Turismus teď asi nebude praskat ve švech. Myslím si, že Miami se z toho bude ještě dlouho vzpamatovávat. Naše klientela byli hlavně Češi a Slováci, takže oni nebudou moci teď vůbec cestovat,“ je moderátorka smířená s realitou.

Do domu se tak místo turistů nastěhovala sama Belohorcová s rodinou. „Nevím, jestli to bude pár měsíců, možná do konce roku. Řekli jsme si, že nebudeme čekat, než se turismus obnoví,“ vysvětlila.

Témata: Zuzana Belohorcová