Jennifer Aniston a Brad Pitt: Definitivní konec jedné lásky?!

Brad Pitt a Jannifer Aniston 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. dubna 2020 15:39

Zahraniční média se neustále snaží čtenáře přesvědčit, že Jennifer Anistonová a Brad Pitt jsou do sebe i po letech zamilovaní. Teď ale jedno periodikum tvrdí, že jejich lásce definitivně odzvonilo. Jak to tedy je?

Jennifer Anistonové a Bradu Pittovi se před lety rozpadlo manželství kvůli Angelině Jolie, se kterou se ovšem slavný herec nedávno rozvedl. Od té doby kolují světem spekulace, podle kterých se hvězda kultovního seriálu Přátelé a její bývalý manžel snaží vztah obnovit.

Před několika dny dokonce magazín Star napsal, že karanténu tráví pod jednou střechou. Podle zmíněného časopisu spolu obě hvězdy strávily více než tři týdny v izolaci. Server Gossip Cop to ale rozporoval, stejně jako nejnovější spekulaci.

Dle týdeníku National Enquirer se totiž Anistonová na Pitta naopak vykašlala a znovu si začala s jiným expartnerem, hudebníkem Johnem Mayerem, s nímž randila v letech 2008 a 2009. Před karanténou spolu měli být spatřeni na večeři v jednom losangeleském hotelu.

Naneštěstí pro Enquirer se článku opět věnovala redakce serveru Gossip Cop, která kontaktovala spolupracovníky oblíbené herečky. Ti popřeli, že by to chtěla dát znovu dohromady s Mayerem. 

Témata: Jennifer Aniston Brad Pitt Pitt - Aniston