Meghan se neuhlídala? PRAVDA o druhém dítěti!

Archie Harrison Mountbatten-Windsor 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. dubna 2020 13:41 | Aktualizováno: 21. dubna 2020 22:08

Už mnoho měsíců se spekuluje o druhém dítěti prince Harryho a vévodkyně Meghan, fanoušci britské monarchie jsou totiž zvyklí na to, že členové královské rodiny mají početné rodiny. Teď americká herečka naznačila, jak to bude.

Na začátku května oslaví Archie Harrison Mountbatten-Windsor, syn prince Harryho a jeho ženy Meghan, první narozeniny. Rodiče mu chtěli v Los Angeles, kam se přestěhovali, uspořádat narozeninovou oslavu, ze které z pochopitelných důvodů sešlo. Možná ho ale potěší něčím jiným.

Malý chlapec by se mohl dočkat sourozence. Takové spekulace už se objevily počátkem dubna, kdy osoba blízká páru uvedla, že poté, co se usadí v novém prostředí, chtějí se pokusit o druhé dítě. Další indicii měla následovně poskytnout sama Meghan.

Podle zdroje webu listu Daily Mail se svěřila kamarádce. „Meghan se rozzářila, když mohla mluvit o Archiem. Říkala, že je plný energie a preferuje hraní před spaním. A pak vtipkovala, že by potřeboval malého kamaráda,“ prozradil zdroj.

Ve Velké Británii už si tato slova pochopitelně vyložili po svém, velcí optimisté mezi fanoušky britské monarchie už se těší na druhého potomka páru, který nedávno opustil královskou rodinu, aby začal novou životní etapu.

Témata: Meghan Markle Princ Harry Archie Harrison Mountbatten-Windsor