Shannen Doherty bojuje s rakovinou: V karanténě ukázala největší oporu!

Shannen Doherty s manželem 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. dubna 2020 18:18

Shannen Dohertyová bojuje s rakovinou, a tak musí být v posledních týdnech mimořádně obezřetná. Setrvává proto v domácí karanténě, kde má naštěstí po svém boku největší oporu. O koho se jedná?

Počátkem února oznámila hvězda kultovního seriálu Beverly Hills 90210 Shannen Dohertyová, že opět bojuje s rakovinou prsu ve čtvrtém stádiu. Stejnou nemoc už jí lékaři diagnostikovali v roce 2015.

Do toho přišla koronavirová epidemie a nezodpovědné chování Američanů, které slavnou seriálovou hvězdu pořádně naštvalo. Již koncem března dala Shannen na sociální síti ostře najevo, co si o některých spoluobčanech myslí. Sama se snaží jít příkladem. V domácí izolaci dokonce oslavila 49. narozeniny.

„Karanténa potřebuje lepší jméno. Protože je to v mnoha ohledech dobrá cesta. Všechno to není zlé. Nutí nás se zastavit a přehodnotit naše způsoby konání a přemýšlení o věcech. Vnitřní i vnější hlasy, které nás ovlivňovaly, potřebovaly zpomalit a sjednotit se, abychom mohli lépe vidět jednoduše krásné věci jako radost,“ napsal jí manžel Kurt Iswarienko.

Své ženě nezapomněl popřát. „Dneska jsem radosti plný, protože moje manželka slavní narozeniny. Jsem šťastný, jsem tady, že můžu upéct dort a uvařit jídlo, abych to s ní oslavil. Vše nejlepší, miluji tě,“ vzkázal. „S tebou je karanténa snesitelná, miluji tě,“ odpověděla Dohertyová.

Témata: Shannen Doherty