Hvězdný kanadský herec bojuje s koronavirem! Amputují mu nohu!

Nick Cordero s manželkou Amandou

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. dubna 2020 10:50

Nákaza koronavirem se nevyhýbá ani slavným osobnostem. S nemocí covid-19 bojuje v těchto dnech i herec Nick Cordero, který působí na slavné Broadwayi. Proč mu chtějí lékaři amputovat nohu?

Zatímco hollywoodské osobnosti dobře známe i v Česku, jména broadwayských divadelních hvězd nám moc neříkají. Mezi ty největší patří kanadský herec Nick Cordero, který byl dokonce nominován na věhlasnou divadelní cenu Tony.

Cordero leží již od posledního březnového dne na jednotce intenzivní péče jedné nemocnice v kalifornském Los Angeles poté, co se nakazil koronavirem. Podle webu foxnews.com je v bezvědomí a připojen k ventilátoru.

Navíc se u něj objevily další komplikace, konkrétně se mu v pravé dolní končetině srážela krev. Lékaři proto nasadili léky na ředění krve, které ale způsobily vnitřní krvácení. S léčbou se tak muselo přestat.

Jeho manželka Amanda na instagramu prozradila, že doktoři nejspíš sáhnou k velice radikálnímu řešení problému. Herci, který je zvyklý se pohybovat na jevišti, hodlají nohu amputovat. 

Témata: Nick Cordero