Hvězda legendární komedie Pelíšky: Možná už si nikdy nezahraje!

Emílie Vášáryová 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. dubna 2020 15:41

Divadlo a film je celý její život. V těchto dnech se ale slovenská herečka Emília Vašáryová smiřuje s tím, že už si možná nikdy nezahraje. Hvězda legendární komedie Pelíšky pronesla šokující slova.

Epidemie koronaviru je tématem také na Slovensku, kde zatím hygienici odhalili méně než 1000 případů nákazy. Tamní server pluska.sk si všiml zajímavých slov herečky Emílie Vašáryové, která v 77 letech patří do rizikové skupiny lidí.

„Asi i vědomě se tuto situaci snažím trochu zlehčovat, ale to jen proto, že si nerada stěžuju. To je to, co nám jde nejlépe: bědovat, lamentovat, stěžovat si. Ja nejsem ten typ, přímo to nesnáším,“ řekla v rozhovoru pro Denník N.

Herečka, bez které si v Česku díky roli Vilmy Krausové v legendární komedii Pelíšky neumíme představit Vánoce, je dokonce tak trochu smířená s tím, že už si možná nikdy nezahraje divadlo.

„Možná jsem už naposledy stála na jevišti, ale to teď neřeším. Nejhorší je trápit se tím, co bude za tři dny, když nevíme, co bude zítra,“ dodala Vašáryová. My si samozřejmě přejeme, aby se ještě na jevišti objevila.

Témata: Emílie Vášáryová