Těhotná Katy Perry roztomile ukázala, jak jí roste bříško!

Katy Perry 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. dubna 2020 21:09

Už měsíc je veřejně známo, že americká zpěvačka Katy Perry je těhotná a čeká potomka s hercem Orlandem Bloomem. O Velikonocích se rozhodla velice originálně ukázat, jak jí roste bříško.

Počátkem března oznámila světoznámá popová hvězda Katy Perry prostřednictvím videoklipu k nové písni Never Worn White šťastnou novinu, že je v 35 letech poprvé těhotná. Otcem dítěte je hollywoodský herec Orlando Bloom.

Právě k vtipné fotografii hvězdy Pána prstenů či Pirátů z Karibiku vměstnala zpěvačka před několika dny pár slov, kterými prozradila fanouškům pohlaví miminka. „Je to holčička,“ napsala na instagramu. 

Na této sociální síti se o uplynulých svátcích ukázala fanouškům v oděvu, ve kterém se jasně rýsovalo rostoucí těhotenské bříško. Katy Perry se na snímku převlékla do kostýmu velikonočního zajíčka.

Zatímco pro oblíbenou zpěvačku půjde o prvního potomka, Bloom je nepochybně rád, že se mu tentokrát narodí dcera. Z předchozího manželství s australskou topmodelkou Mirandou Kerrovou má totiž devítiletého syna Flynna.

Témata: Katy Perry Orlando Bloom