Ďábelský plán Harryho a Meghan: Tajili to měsíce!

Meghan Markle, princ Harry a Archie 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. dubna 2020 11:20 | Aktualizováno: 14. dubna 2020 22:04

Již čtrnáct dní jsou princ Harry a vévodkyně Meghan svobodnými lidmi, kteří nemají žádné závazky vůči britské královské rodině. Královnu a spol. informovali o odchodu na počátku roku. "Ďábelský plán" před nimi tajili měsíce.

Prvního dubna se princ Harry a jeho žena Meghan stali svobodnými osobami nezávislými na britské královské rodině, kterou se rozhodli opustit počátkem roku. Tehdy tímto oznámením zcela zaskočili britskou i světovou veřejnost.

Nepřekvapilo to nejspíš naopak britskou etoložku a odbornici na chování šimpanzů, doktorku Jane Goodallovou. Světoznámá vědkyně přiznala v rozhovoru pro víkendový magazín listu Daily Mail, že při loňském rozhovoru s princem zachytila náznaky toho, co se chystá.

Goodallová si vzpomíná, že na závěr rozhovoru přišla do místnosti také bývalá úspěšná herečka se synem Archiem, který sladce spinkal. Moc se mu prý nelíbila náruč cizí ženy, etoložka totiž byla jednou z prvních osob, které měly možnost si jej pochovat.

„Udělala jsem s jeho ručičkou královnin pozdrav a řekla, že předpokládám, že se to bude muset také naučit. Harry odpověděl: ‘Ne, on nebude v tomhle vyrůstat,’“ svěřila se vědkyně. Všechno tedy nasvědčuje tomu, že odchod byl dobře promyšlený.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)