Přátelé mají utrum! Nový díl nakonec NEBUDE?!

Přátelé 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. dubna 2020 18:03

Legendární Přátelé měli letos natočit novou epizodu v souvislosti se spuštěním nové streamovací služby, globální pandemie jim ale udělala pořádnou čáru přes rozpočet. Jak to s natáčením bude?

Nejsou to ani dva měsíce, co bylo definitivně potvrzeno, že se herecké obsazení kultovního seriálu Přátelé vrátí na plac, aby natočilo ještě jeden speciální díl. Stát se tak mělo 16 let po odvysílání poslední epizody.

Nově natočený díl měl doplnit zbylých 236 při startu nové streamovací platformy HBO Max. Společnost WarnerMedia už ale dle webu deadline.com potvrdila, že se jí fanoušci v den spuštění této služby nedočkají. Může za to koronavirus.

Podle dostupných informací chtěla společnost premiérovou epizodu natočit v květnu, ovšem veškerá produkce ve studiích byla kvůli pandemii nového viru pozastavena. Herci by měli začít natáčet hned, jakmile to bude opět možné.

Jennifer Anistonová, Matthew Perry a spol. si natočením zbrusu nového dílu Přátel přijdou na 2,5 až 3 miliony dolarů. Od uvedení legendárního sitcomu na obrazovky uplynulo loni čtvrtstoletí. 

Témata: Přátelé