Meghan a Harry roztrhli královskou rodinu. Stojí za tím Kate?

Vévodkyně Kate a Meghan 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

12. dubna 2020 21:26 | Aktualizováno: 13. dubna 2020 17:23

Britská vévodkyně Meghan a její manžel princ Harry tráví čas téměř na druhé straně světa. Zatímco vévodkyně Kate s princem Williamem a zbytkem královské rodiny jsou v Británii, Meghan chce s rodinou žit v USA. Stojí za tím nevraživost mezi oběma vévodkyněmi?

O vzájemném napětí mezi vévodkyněmi Meghan a Kate se ve Velké Británii spekuluje už delší dobu. Obě vévodkyně se spolu moc nemusí a do sporu musela vstoupit už i samotná královna.

Díky jejich neshodám se hádali i princové Harry a William a vše vyústilo v odchod Harryho a Meghan z královského paláce. Navíc se Meghan údajně povedlo Kate hned několikrát rozbrečet.

Předpoklad, že když jsou obě vévodkyně vrstevnice – je jim 38 let, tak si budou rozumět, se míjí s realitou. Zájmy obou vznešených dam jsou totiž značně odlišné.

Zatímco Kate má nepochybně na prvním místě svou rodinu, bývalou herečku Meghan podle spekulací stále neopustila touha stát v záři reflektorů. Ke sblížení proto nepomohlo ani narození malého Archieho.

Někteří očekávali, že si k sobě vévodkyně najdou cestu alespoň poté, co si Meghan vylila srdce v emotivním televizním rozhovoru. Manželka prince Williama prý tehdy projevila soucit a rivalce zatelefonovala, aby jí podpořila. U toho ale všechno zůstalo. Vztahy mezi nimi, ať už jsou jakékoliv, se podle britských médií příliš nezlepšily.

Na sociálních sítích se dokonce objevily spekulace, jestli právě Kate není důvodem, proč chtěla Meghan trávit vánoční svátky na druhém konci světa.

V tomto případě je v tom ale Kate nevinně. Meghanino rozhodnutí nezáviselo na ni, ale odráželo se od jejich společného plánu s princem Harrym zmizet z očí veřejnosti.

Témata: Meghan Markle Princ Harry Kate Middleton