Rytmuse syn úplně změnil: Přiznal, že se nechoval příkladně!

Rytmus se synem Sanelem 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. dubna 2020 16:00

Rytmuse narození syna Sanela, který přišel na svět loni v létě, úplně změnilo. Slovenský rapper během nynějšího pobytu v domácí izolaci přiznal, že se v minulosti nechoval zrovna příkladně.

Je to už tři čtvrtě roku, co se rapper Rytmus stal poprvé otcem. Fanoušci se nestačí divit tomu, jak se za tu dobu změnil. Další důkaz o tom fenomén slovenské hudební scény poskytl v těchto dnech.

Ty tráví se synem Sanelem a manželkou Jasminou v domácí izolaci, a tak má na rodinu ještě víc času než obvykle. To mu pomáhá si uvědomit, jaké štěstí ho v životě od setkání s balkánskou kráskou potkalo.

„Kdysi, když jsem žil jen pro rap, tak jsem si kupoval servis a nemusel jsem pohnout ani prstem. Myslem jsem si, že je to úplně ok. Asi i je, pokud nechceš jít dětem příkladem,“ spustil Rytmus na sociální síti. 

„Síla je, že si díky synovi stále více uvědomuji, že nechci, aby v tomto vyrůstal a bral to jako samozřejmost, že se všechno zaplatí. Těším se na naši společnou cestu životem. Jsem vděčný za tvoji školu, i když o tom ještě nevíš,“ dodal na instagramu. 

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský)