Princ Charles chtěl být jejím tampónem! Šokující pozadí jeho svatby s Camillou

Princ Charles a jeho choť Camilla v britském parlamentu. 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. dubna 2020 21:09

Když princ Charles před několika dny bojoval s nákazou koronavirem, po jeho boku vzorně stála jeho manželka Camilla. S vévodkyní se následník trůnu oženil před 15 lety. Pozadí jejich vztahu je poměrně šokující.

Zítra uplyne 15 let od chvíle, co si princ Charles vzal za manželku Camillu Parkerovou Bowlesovou. Nechvalně proslulá romance s dcerou válečného hrdiny začala prý již v roce 1970 v jednom královském parku. „Moje prababička byla milenkou vašeho pradědečka, co vy na to?“ zeptala se prý Camilla Charlese při hře póla.

Tehdy vztahu nepřál osud. Charles si odešel plnit královské povinnosti a Camilla se mezitím provdala za armádního důstojníka Andrewa Parkera Bowlese. Nadále však zůstávala důvěrnou Charlesovou přítelkyní. Údajně mu dokonce pomohla najít vhodnou manželku, princeznu Dianu.

Po svatbě s ní však blízkost Charlese a Camilly působila ve svazku velké napětí. Na veřejnost pronikly jejich intimní vzkazy typu Charlesova „chtěl bych být tvým tampónem“ či Dianina televizního prohlášení „byli jsme v tom manželství tři“. V roce 1994 Charles oficiálně přiznal cizoložství v televizním rozhovoru a o dva roky později se s Dianou rozvedli.

Camilla se s prvním manželem rozvedla v roce 1995. O deset let později kráčela s Charlesem k oltáři. Během církevního obřadu museli oba odříkat povinnou modlitbu, v níž se káli za skutky, jichž se dopustili během svého vztahu. Ten totiž udržovali i za svých předchozích manželství.

Témata: Král Charles III. (Karel III.) Camilla Parker-Bowles královská rodina (gbr)