Harry a Meghan zase na jedné lodi s královnou? Reakcí na projev překvapili!

Královna, princ Harry a jeho žena Meghan 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. dubna 2020 13:07

Princ Harry a jeho žena Meghan opustili královskou rodinu, její hlavu ale hodlají respektovat dál. Královna Alžběta si momentálně dělá starost o svůj národ v boji s koronavirem. Jak pár zareagoval na její projev?

Princ Harry a jeho žena Meghan v minulém týdnu definitivně opustili britskou královskou rodinu, o dění v ní se ale zajímají i nadále. Pár si podle informací webu harpersbazaar.com nenechal ujít nedělní projev královny Alžběty k národu.

Panovnice v mimořádném projevu poděkovala lidem za to, že v době, kdy Británie čelí epidemii nemoci covid-19, zůstávají doma, a pomáhají tak chránit ty zranitelné. Také dala najevo vděk zdravotníkům v první linii boje proti infekci.

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu sledovali projev z kalifornského Los Angeles, které se v posledních dnech stalo jejich novým domovem. Podle lidí, kteří mají k páru blízko, u nich obsah proslovu zarezonoval.

Podle zdroje webu se Harry a Meghan nechali slyšet, že královna ukázala, že je opravdu zkušenou panovnicí, která dokáže svůj národ uklidnit a utěšit. Není pochyb o tom, že to bylo potřeba.

Témata: Princ Harry Meghan Markle Královna Alžběta II. královská rodina (gbr)