Meghan zdrtil návrat do LA: Představovala si to úplně jinak!

Meghan s maminkou Dorií 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. dubna 2020 13:03 | Aktualizováno: 7. dubna 2020 22:09

Princ Harry a vévodkyně Meghan začali minulý týden nový život mimo královskou rodinu. Nakonec se rozhodli žít v Kalifornii, návrat domů si ale americká herečka představovala jinak. Co já udělalo čáru přes rozpočet?

Středečním odchodem z britské královské rodiny to neskončilo. Jak vás stars24.cz informoval, princ Harry a jeho žena Meghan si usmysleli, že se v době probíhají pandemie koronaviru zvládnou přestěhovat do Los Angeles. Do Kalifornie a bezprostředního sousedství Hollywoodu to táhlo především americkou herečku.

Vévodkyně se však především těšila na svou maminku Dorii Raglandovou, která ve městě žije. Oběma proto trhá srdce, že se kvůli nařízením nemohou vidět osobně. „Meghan je zdrcená,“ prozradil zdroj webu listu The Sun.

„Jedním z důvodů, proč se rozhodla přesunout do Los Angeles, byla její máma. Doria si teď kvůli věku musí dávat pozor, Meghan a Harry navíc dodržují všechna nařízení týkající se koronaviru,“ vysvětlil zasvěcenec. 

Meghan je s maminkou v kontaktu alespoň prostřednictvím komunikačních technologií. Jak jinak tráví čas v izolaci? „Plánuje budoucnost a hledá další témata, kterým by se mohla věnovat,“ dodal zdroj.

Témata: Meghan Markle Doria Ragland (matka Meghan Markle) Princ Harry