Harry a Meghan zklamali i druhý domov: Tohle jim neodpustí!

Meghan Markle a princ Harry 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. dubna 2020 21:17 | Aktualizováno: 6. dubna 2020 13:42

Princ Harry a vévodkyně Meghan tento týden zpřetrhali vazby s britskou královskou rodinou a Velkou Británií celkově. Už dříve se totiž přestěhovali do Severní Ameriky. Teď ale udělali něco, čím zklamali i svůj druhý domov.

Princ Harry a jeho žena Meghan oficiálně zanechali pracovních povinností pro královskou rodinu až ve středu, avšak již předtím se přestěhovali z Velké Británie do Kanady, která se stala jejich druhým domovem. Jenže vévoda a vévodkyně nám stále dokazují, že jsou ještě mladí a neklidní.

Jak vás stars24.cz informoval, vnuk královny a americká herečka podnikli před pár dny cestu  v rámci severoamerického kontinentu z Kanady do amerického Los Angeles, rodného města Meghan. V zemi javorového listu to těžce nesou. 

„Doufám, že je to jen krátký výlet do Los Angeles. Je mi z toho smutno. Byl jsem rád, že tu máme vlastní verzi královské rodiny,“ řekl Hlasu Ameriky Shawn Wade, prezident Královské společnosti v kanadském Vancouveru.

V Kanadě si přitom Harryho a Meghan hýčkali. Tamní premiér Justin Trudeau slíbil královně, že zajistí bezpečnost páru. To americký prezident Donald Trump jim dal jasně najevo, že si ochranku budou muset sehnat a zaplatit sami.

Témata: Princ Harry Meghan Markle Kanada