Jennifer Aniston odkopla Pitta? Tohle si prý má v karanténě promyslet!

Brad Pitt a Jannifer Aniston 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. dubna 2020 16:41 | Aktualizováno: 2. dubna 2020 22:02

Jennifer Aniston a Brad Pitt jsou v poslední době předmětem nejrůznějších spekulací, mluví se například o obnovení jejich románku. Současná situace tomu ale podle všeho moc nepřeje.

Server Gossip Cop vyvrátil další fámu, která se objevila v zahraničních médiích. Jejich oblíbeným terčem jsou v poslední době Jennifer Anistonová a Brad Pitt. Opakovaně se totiž spekuluje o novém vztahu bývalých manželů. 

Podle magazínu Heat současná situace jejich lásce nepřeje. Hvězda seriálu Přátelé prý bývalému manželovi stále nedůvěřuje, proto rozhodla, že si od sebe dají pauzu.

„Jen řekla Bradovi, že si dávají pauzu do té doby, než bude vědět, co chce,“ tvrdí zdroj magazínu s tím, že doba povinné karantény je ideální k tomu, aby to oblíbený hollywoodský herec konečně dokázal vyhodnotit. 

Gossip Cop připomíná, že Pitt nedávno jasně deklaroval, že momentálně o romantický vztah nestojí. „Nevím už ani, s kolika ženami mě za poslední tři roky spojovali. Nic z toho nebyla pravda,“ řekl v rozhovoru pro New York Times. S Anistonovou jsou pouze přátelé.

Témata: Jennifer Aniston Brad Pitt